Calmframe
Вашите данни
Разберете къде се съхраняват плановете ви и как да запазите копие.
Запазено на това устройство
Без свързан профил задачите се съхраняват в този браузър на това устройство. Изчистването на данните на браузъра може да ги изтрие.
Синхронизация
При свързан профил промените се нареждат за синхронизиране. Проверете състоянието преди смяна на устройство или прекъсване на връзката.
Резервни копия
Експортирайте резервно копие. Съхранявайте го сигурно: файлът съдържа задачите и бележките ви.