Μετάβαση στο περιεχόμενο

Calmframe

Τα δεδομένα σας

Μάθετε πού αποθηκεύονται τα σχέδιά σας και πώς να κρατήσετε ένα αντίγραφο.

Αποθηκεύτηκε σε αυτή τη συσκευή

Χωρίς συνδεδεμένο λογαριασμό, οι εργασίες αποθηκεύονται σε αυτό το πρόγραμμα περιήγησης και τη συσκευή. Η εκκαθάριση δεδομένων μπορεί να τις διαγράψει.

Συγχρονισμός

Με συνδεδεμένο λογαριασμό, οι αλλαγές μπαίνουν σε ουρά συγχρονισμού. Ελέγξτε την κατάσταση πριν αλλάξετε συσκευή ή αποσυνδεθείτε.

Αντίγραφα ασφαλείας

Εξαγάγετε αντίγραφο ασφαλείας για να κρατήσετε δικό σας αντίγραφο. Φυλάξτε το με ασφάλεια: περιέχει εργασίες και σημειώσεις.

Άνοιγμα Calmframe